Centrum van Wijchen in het teken van MAFF

Foto: Dick Vogelzang

In het centrum van Wijchen wordt zondagmiddag het Music Art en Food Festival (MAFF) gehouden. Een dag met een gevarieerd aanbod van artiesten, dans, zang, kunst en hapjes en drankjes. Bij alle terrassen in Wijchen zijn er op deze dag vele verschillende optredens; van pop en jazz tot diverse koren en smartlappen.

Daarnaast worden er kinderactiviteiten georganiseerd waar gratis deel aan kan worden genomen. MAFF duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Kindertheater

In de Spoorstraat zit een karikaturist, in de Burchtstraat kunnen kinderen verftekeningen maken en wordt popcorn uitgedeeld. Tevens zal kindertheater Bombarie hier zijn kunsten vertonen. In de Marktpromenade worden glittertattoos gezet en in de Touwslagersbaan staat een poppenspeler. Impulse Dance treedt in de Spoorstraat op en kinderen kunnen hier een gratis workshop Djembé volgen. De toneelvereniging WAT is ook in het centrum te vinden.

De winkels zijn van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Lokale ondernemers

De dag wordt georganiseerd door Stichting Beleef Wijchen, en een tiental vrijwilligers. Het evenement is mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale ondernemers, ’t Mozaïek, Wijchen= en gemeente Wijchen.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].


 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen