Diapresentatie over oud en nieuw Wijchen bij SOC de Villa

Foto: Historische Vereniging Tweestromenland

Guus van Heck, van de Historische Vereniging Tweestromenland, geeft binnenkort een diapresentatie bij het SOC de Villa in Wijchen. Het onderwerp is: ‘Wijchen, zoals het was, zoals het is, en zoals het wordt.’

Van Heck laat op dinsdag 23 augustus beelden zien van het oude centrum van Wijchen, beelden zoals het nu is, en plaatjes hoe het in de naaste toekomst uit gaat zien volgens het bouwproject Tussen Kasteel en Wijchens Meer.

Wijchen-West

Ook laat hij beelden zien van de Valendries ( de oudste wijk van Wijchen) en het nieuwe geplande wooncomplex op de hoek van de Meidoornstraat/Lindenstraat. Verder komt het uitbreidingsplan Wijchen-West aan de orde, met beelden van de voormalige asfaltfabriek van E. Blok en het azc.

SOC de Villa

Het Senioren OntmoetingsCentrum is voor alle senioren van Wijchen en is gehuisvest in het centrum van Wijchen in Villa Sterrebosch. Op dinsdag, woensdag en soms ook op donderdag kunnen senioren binnenlopen voor een kopje koffie en een praatje. Er worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd, zoals de diapresentatie van Van Heck.

Belangstellenden zijn dinsdag 23 augustus welkom voor de diapresentatie die om 14.00 uur begint. Zij kunnen zich aanmelden via de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen