Herstel Shree Raam Mandir vordert gestaag

Foto: Google Maps

Het herstelwerk op de begane grond en de eerste etage na de brand in Shree Raam Mandir is inmiddels gestart. Zo zijn de plafondplaten vervangen door nieuwe platen. In de mandirruimte (gebedsruimte) is gestart met het aanbrengen van een isolerende laag verf, waarover later nogmaals geverfd zal worden.

De hindoeïstische tempel aan de Stationslaan in Wijchen werd 24 juni getroffen door een brand die de gehele gebedsruimte op de tweede etage ernstig beschadigde. De oorzaak van de brand bleek kortsluiting te zijn. De schade bleek na onderzoek van de verzekeraar en de calamiteitendienst groter dan gedacht.

Betrokkenheid

“Er moet nog wel veel gebeuren, maar de vooruitgang is gelukkig zichtbaar. We putten kracht uit de goede wensen en de betrokkenheid die mensen hebben getoond. We zijn dankbaar voor de ontvangen giften en aangeboden hulp”, aldus een woordvoerder van Shree Raam Mandir.

Roetreiniging

In de afgelopen tijd zijn experts met diverse werkzaamheden bezig geweest. De ventilatiekanalen van het hele gebouw zijn grondig gereinigd en waar nodig vervangen. De schoonmaak op de eerste etage is ook bijna klaar. De roetreiniging op de tweede etage (opbergruimtes, keuken en mandirruimte) is afgerond.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen