Ton Kosterman blijft hoofdtrainer bij sc Woezik

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en de ontwikkeling die het eerste team doormaakt en zien nog volop mogelijkheden om het team de komende jaren verder te laten groeien. Woezik 1 staat halverwege de competitie op de eerste plaats in de 2e klasse I en ligt daarmee op koers om de doelstelling van dit seizoen, promoveren naar de 1e klasse, waar te maken. Ton Kosterman is momenteel aan zijn 3e seizoen bij SC Woezik bezig. Zowel sc Woezik als Ton Kosterman kiezen met deze stap dus voor continuïteit.

SC Woezik heeft een nieuwe trainer aangetrokken voor Vrouwen 1. Met ingang van het komende seizoen gaat Cor Perlee de scepter zwaaien bij de vrouwen van SC Woezik, die uitkomen in de Hoofdklasse. Na een moeizame start zijn de vrouwen inmiddels opgeklommen naar de 9e plaats. Voor Cor Perlee wordt het de eerste keer dat hij een vrouwenteam onder zijn hoede krijgt. Een nieuwe uitdaging voor deze ervaren trainer, die een ambitieuze groep onder zijn leiding krijgt.

Cor Perlee is geen onbekende bij SC Woezik. Eerder al trainde hij al de B- en de A jeugd en ook is Cor Perlee ruim 2 jaar hoofdtrainer geweest bij SC Woezik. Onder zijn leiding promoveerde Woezik 1 in 2012 naar de 2e klasse. Op dit moment is Cor Perlee trainer van de Heren 1 bij Beuningse Boys 1.

Ook Woezik 2 krijgt komend seizoen een nieuwe trainer. Na 7 seizoenen bij Woezik getraind te hebben is voor Fatah Hadouir de tijd rijp voor een volgende stap in zijn carrière en gaat vertrekken bij sc Woezik. Hij wil aan de slag als hoofdtrainer bij een ambitieuze vereniging in de regio. Binnenkort verwacht SC Woezik de opvolger van Fatah Hadouir bekend te maken.

Reacties