Tennisgeweld tijdens het 27e Bijmans Open!

Over anderhalve maand is het weer zover. Voor de 27e keer wordt het Bijmans Open georganiseerd op het tennispark van LTV Vormer. Op zaterdag 28 februari wordt er gestart met de eerste wedstrijden.

“Vorig jaar werd het toernooi uitgebreid met de dubbel in de categorie 2, naast de enkel 2 die er al was. Hier gaan we dit jaar mee door en hopen nog verder te groeien in deelname. Dus naast het eigen tennisplezier, nog meer spannende en mooie tenniswedstrijden om te kijken onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door de vrijwilligers van LTV Vormer,”aldus Tessa Swartjes.

Tessa vervolgt: “Evenals vorig jaar is het toernooi uitgebreid naar twee weken om zo hopelijk niemand te hoeven teleurstellen. Dit jaar start valt het toernooi in week 10 en 11 (28 februari t/m 15 maart) en is het ook te volgen via Twitter en Facebook.”

Vorig jaar, de 26e editie, was een in alle opzichten geslaagd en succesvol toernooi! Een sterk en breed deelnemersveld, veel tennis- en kijkplezier en een gezellige sfeer op de banen van LTV Vormer. In totaal zijn 31 finalepartijen gespeeld en is in alle categorieën een sportieve strijd gestreden. De titel in de herenenkel 2 is vorig jaar gewonnen door Hugo Leenders (Lewabo) en Anniek Stofmeel (L.T.C. Uden) won de titel in de damesenkel 3.

Naast de categorie 2 is het toernooi natuurlijk ook open voor de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 (HE-DE-HD-DD-GD). Want zonder deze categorieën is een Bijmans Open natuurlijk niet mogelijk.

De inschrijving voor het toernooi is al enkele weken geopend en is mogelijk via www.toernooi.nl.

Aankondiging Bijmans Open 2015

 

 

Reacties