Woezik wint topper van OBW

Woezik moest zondag aantreden tegen nummer twee OBW. In Zevenaar wist het met 0-3 te winnen en de voorsprong te vergroten tot vier punten.

In de 22e minuut kwam Woezik enigszins gelukkig op voorsprong. Gijs Diebels profiteerde van een fout in de verdediging van OBW en kon alleen op doelman Igor Rijkse af. Hij maakte geen fout, omspeelde de doelman en scoorde beheerst de 0-1.

Vijf minuten voor rust wist Mo el Haddouti de score te verdubbelen. Keeper Igor Rijkse kreeg een houdbaar schot niet onder controle, waardoor de bal over de lijn rolde: 0-2. Woezik ging met een 0-2 voorsprong rusten.

In de tweede helft wist Bram van Summeren 10 minuten voor het einde van de wedstrijd de wedstrijd definitief op slot te gooien. Hij schoot vanaf de rand van het zestienmetergebied de 0-3 binnen.

Door deze eerste overwinning na de winterstop ligt Woezik nog steeds op kampioenskoers.