Woezik bekert verder

Woezik wint op basis van een prima 2e helft met 4-1 van BVC en gaat naar de volgende ronde!

Het was een mooie pot voetbal met twee leuk spelende ploegen. Woezik startte goed en kreeg via Mo Elhadoutti de eerste kans, zijn bal gaat echter net over. BVC deed het beter en wist het net achter keeper Remco Geven wel te vinden, Niek Bielderman scoort de 0-1. Woezik zette aan en wist vrij snel te gelijkmaker binnen te schieten. Een prachtig schot in de kruising van Michael Jansen op slag van rust betekende de 1-1.

Na rust een veel beter en feller Woezik. Dat resulteerde na een uur spelen in de 2-1 voorsprong door Bas Elemans. Woezik bleef druk houden en met veel moeite wist BVC-keeper Joosten de schade te beperken. Maar ook Woezik-keeper Geven moest geconcentreerd blijven en wist met een prachtige redding de voorsprong vast te houden.

Toen Mo Elhadoutti voor de 3-1 tekende, na een prima assist van Bram van Summeren, was het gedaan met BVC. Booltink zorgde uiteindelijk voor een ruime 4-1 overwinning.

Woezik gaat voor de volgende beker wedstrijd naar Longa Lichtenvoorde. Mooie uitdaging !