Trivos dames spelen niet

Vandaag, zaterdag 21 februari, staat de uitwedstrijd van de Trivosdames tegen Gemini uit Elst op het programma. Door een tragische familieomstandigheid van één der Trivosdames, die ook een grote impact heeft op het team, kan deze wedstrijd niet doorgaan.

In overleg met de Technische Commissie en coach Wouter Jansen is het besluit genomen niet te spelen, waarmee ook de Nevobo heeft ingestemd.

Aankomende zaterdag 28 februari spelen de Trivosdames de uitwedstrijd tegen Arvevo in Arnhem. De laatste wedstrijd was op 24 januari tegen Pegasus, die met  4-0 werd gewonnen.

De eerstvolgende thuiswedstrijd in Sportcentrum Arcus  is op 7 maart om 16.30 uur tegen de dames van Dynamo uit Apeldoorn. Hiervan werd in Apeldoorn nog met 3-1 verloren, dus revanche is hier het credo.

Dat Trivos kampioensaspiraties heeft blijkt ook duidelijk uit de ranglijst. Een stevige eerste plaats met 58 punten uit 15 wedstrijden geeft vooral veel zelfvertrouwen richting het eind van de competitie en hopelijk promotie naar de tweede divisie.

Zoals coach Jansen het verwoordt: “Wij zijn er helemaal klaar voor.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen