AWC komt fysiek tekort tegen TOP Oss

Voor AWC stond TOP in Oss als eerste wedstrijd in 2017 op het programma. Het was belangrijk om niet te verliezen om niet meteen in degradatiezorgen te geraken. Helaas werd het een 2-0 nederlaag.

Met voor het eerst Jaap Jansen, zoon van Leo, in de basis startte AWC voortvarend hetgeen resulteerde in een kopbal op de lat van Laurens Loenen in de 2e minuut. Met kansen over en weer was het uiteindelijk toch TOP Oss dat via aanvoerder Guus Peters in de 44 minuut voor 1-0 zorgde.

In de 2e helft werd het fysieke overwicht van TOP Oss steeds duidelijker alhoewel dat aan beide kanten niet tot veel opgelegde kansen leidde. Uiteindelijk maakte de fysiek sterke spits Armin Alibasic in de 75 minuut de 2-0. AWC drong nog wel aan maar kon geen vuist maken tegen de sterke verdediging van TOP Oss.