Hockeydames MHC Wijchen sluiten het seizoen af met remise .

De dames van Wijchen hebben de laatste wedstrijd in Tiel tegen de Kromhouters 1-1 gelijk gespeeld. Een derde plaats in de competitie als eindresultaat.

In een matig duel werd er voor rust niet gescoord. In de 50e minuut kwam Wijchen op voorsprong door een rebound van Robin Lepoutre. Kromhouters kwam op 1-1 middels een strafbal. in de 63e minuut dacht Wijchen de volle winst te pakken maar 2 minuten voor tijd werd een doelpunt uit een strafcorner na overleg tussen de scheidsrechters afgekeurd.

Hiermee wordt het seizoen afgesloten met een 3e plaats. Volgend seizoen zal Meta Bouwmans wederom voor de groep staan. Echter de selectie zal er wat anders uitzien dan dit seizoen door het grote aantal dames dat te kennen heeft gegeven om verschillende redenen te stoppen met selectie hockey. Aankomende weken zullen benut worden om de selectie te vormen.