Tennissers Haanenbergh Tennis + actief op clubkampioenschappen

Foto: Haanenbergh

Zondag 25 juni waren de finales van de clubkampioenschappen voor de seniorleden van de Haanenbergh. Tijdens deze dag hebben een paar deelnemers van tennis + ook wedstrijdjes gespeeld samen met een paar begeleiders.  Het ging er fanatiek aan toe en om elk punt werd gestreden.

“We hebben dan ook veel gezelligheid gehad en ook al hielp het weer niet zo mee toch lekker nog wat gedronken in het clubhuis van de Haanenbergh,” aldus een van de leden.

Tennis + is bestemd voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die cognitief en/of sociaal emotioneel niet mee kunnen met leeftijdsgenoten binnen het reguliere tennis.
Tennis + is bedoeld voor diegenen die het leuk vinden om in spelvorm vaardigheden van het tennis aan te leren. Plezier, enthousiasme en het vertrouwen in eigen mogelijkheden van de spelers staan hierin voorop en gaan hand in hand met de verbetering van conditie en de ontwikkeling van motorische en sociale vaardigheden.

Lees ook “Haanenbergh als eerste van start met Tennis + in Wijchen

Op dinsdagavond wordt er op het sportcomplex van Haanenbergh (Wijchen Noord-Woezik) van 18.00 tot 10.00 uur getraind. Wil je meer weten over tennis+ of meedoen, geef je dan op via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen