Woezik Zaterdag 1 verliest kansloos van Redichem 1

Het was zaterdag 9 september niet de dag van Woezik Zaterdag 1, tegen 4e klasser Redichem. Het verloor dan ook kansloos met 0-4.

Woezik kwam heel zwak uit de startblokken en na 5 minuten spelen door fout uitverdedigen op een 0-1 achterstand. Hierna probeerde Woezik het wel maar weinig lukte en daardoor volgde net voor rust de 0-2 en 0-3.

Na rust startte Woezik fanatieker en kreeg het zowaar enige mogelijkheden, maar verder dan afstandsschoten van Daan van Schijndel en Sam Rossen kwamen ze niet.
Redichem scoorde net voor het einde nog de 0-4 en bepaalde daarmee ook de eindstand.

Opstelling: Remco van Burk, Robin Kersten, Boy Theunissen, Niek Hermans, Niels Oliemeulen, Wessel Verkooijen, Jesper Hendriks, Daan van Schijndel, Sam Rossen, Kevin Kersten (Sander van Doornik), Bryan Schippers.