SC Woezik zaterdag 1 behaalt eerste competitiezege

Het eerste team van SC Woezik zaterdag 1 moest zaterdag aantreden voor de eerste competitiewedstrijd tegen VCA uit St. Agatha. Het bekertoernooi was een teleurstelling, maar de start van de competitie was in ieder wel goed. Ze wonnen met 2-1.

Woezik wist wat het te doen stond deze eerste competitiewedstrijd en dat was goed voetballen en 3 punten pakken. Ze begonnen dan ook voortvarend aan de wedstrijd waarbij Sam Rossen en Bryan Schippers binnen de eerste 20 minuten opgelegde kansen kregen om te scoren. Het was echter Freek van Dreumel die na een goede voorzet van rechts de bal intikte bij de 2e paal.  1-0 was de verdiende voorsprong. Hierna hield Woezik overwicht maar het tempo was te laag waardoor VCA niet in de moeilijkheden kwam maar ook geen enkele kans kreeg om te scoren.

Na rust verving Tom van Perlo Freek van Dreumel en drong VCA meer aan maar ook Woezik kreeg weer enkele mogelijkheden. Het was aanvoerder Boy Theunissen die de meer dan verdiende 2-0 maakte. Sander van Doornik verving Kevin Kersten waardoor Sam Rossen op het middenveld moest gaan spelen. VCA drong meer aan en door onoplettendheid in de Woezik verdediging maakten ze de 2-1.

Woezik wist echter de overwinning binnen te slepen en behaalde de verdiende eerste punten in de competitie. Op naar een mooie competitie……????

Volgende week staat om 14:30 de uitwedstrijd tegen Nijmegen op het programma.