Eindelijk winst voor Woezik Zaterdag 1

Het door blessures gehavende Woezik Zaterdag 1 had er zaterdag zin in. En dat was ook noodzakelijk na de slechte start van de competitie. Het werd een klinkende 4-0 overwinning.

In de eerste minuut was het Wessel Verkooijen die bal goed inschoot en de keeper van Valburg kansloos liet. Woezik bleef voetballen en na een goede actie van Daan van Schijndel had de scheidsrechter de bal op de strip moeten leggen maar hij zag er zelfs geen overtreding in. Kort hierna was het diezelfde Daan van Schijndel die zijn tegenstanders met wederom een goede actie kansloos liet en Bryan Schippers in staat stelde de stand op 2-0 te brengen. Woezik bleef voetballen en het was weer topscoorder Bryan Schippers die een diepe bal van Jesper Hendriks kon afronden en zijn 2e van de wedstrijd maakte.

Na rust kwam Soerin Ammersingh in het veld voor Paul van Wijgerden en bleef Woezik aandringen en kansen creëren. Het was Daan van Schijndel die zijn goede spel bekroonde met de 4-0. Niek Hermans kwam in het veld voor Freek van Dreumel en ging met Boy Theunissen centraal in de verdediging spelen. Het was dezelfde Niek Hermans die nog een inzet door de keeper van Valburg gekeerd zag worden en rakelings voorlangs kopte. Minpuntje was de blessure van Niels Oliemeulen die vervangen werd door Fabian Flier. Uit een voorzet van links kopte Soerin Ammersingh de bal goed in maar de scheidsrechter keurde deze zuivere goal af op aangeven van de grensrechter. Het was Woezik dat gord bleef voetballen en kansen bleef creëren maar niet meer tot scoren kwam.

Valburg kwam met de 4-0 eindstand nog heel goed weg want het maakte geen moment kans op een punt vanmiddag. Een meer dan dik verdiende overwinning van Woezik Zaterdag 1.

Opstelling: Melvin Fleuren, Robin Kersten, Boy Theunissen, Niels Oliemeulen, Freek van Dreumel, Daan van Schijndel, Jesper Hendriks, Paul van Wijgerden, Wessel Verkooijen, Sander van Doornik, Bryan Schippers.
Wisselspelers:  Remco van Burk, Soerin Ammersingh, Niek Hermans, Fabian Flier.