Alverna behaalt punt tegen HVCH

De uitwedstrijd in Heesch heeft Alverna een meer dan verdiend punt opgeleverd. Het werd een doelpuntloos gelijkspel.

In de eerste helft waren de beste en meeste kansen voor Alverna, waarvan Derek de Bruijn er bij de meesten betrokken was. Maar Bas Broekman, Sven van Gelder en Mike Wouters kwamen niet tot scoren. Ook HVCH bleef meedoen en kreeg ook enkele goede kansen, maar Robert Zaalman was op z’n post.

Na rust waren er minder kansen, maar bleef toch vooral Alverna strijden voor een beter resultaat. Zeker nadat de scheidsrechter verdediger Roefs van HVCH met tweemaal geel wegstuurde, bracht trainer Jeffrey Kooistra aanvaller Jens Arnouts voor de moegestreden Wouters en zette Alverna nog een keer aan. Toen ook Martijn de Groot kwam voor Dennis Arts werd er nog een slotoffensief uitgeperst, waarbij er voor het HVCH doel nog hachelijke situaties kwamen. Gescoord werd er echter aan beide kanten niet meer waardoor de eindstand 0-0 werd. Een uitslag waar zeker HVCH het meest tevreden kon zijn.
Alverna staat door dit gelijkspel op de 12e plaats met 5 punten.

Opstelling: Robert Zaalman, Dennis Arts (80 Martijn de Groot), Kay Tassenaar, Jari v Ginkel, Tjalling Kamerman, Mels Lantang, Sergio Vieira, Sven v Gelder, Mike Wouters (71 Jens Arnouts), Bas Broekman, Derek de Bruijn.

Zondag 5 november speelt Alverna thuis tegen Rood Wit. De wedstrijd begint om 14.30 uur.