SC Woezik verliest van Vlissingen

SC Woezik heeft in en tegen Vlissingen met 2-1 verloren. De ploeg van trainer Ton Kosterman kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na rust wist Vlissingen in korte tijd de achterstand om te buigen naar een voorsprong.

In de achtste minuut kwam Woezik al op voorsprong door een schot van Gijs Diebels dat van richting werd veranderd. Woezik bleef hierna goed meedoen, maar zowel Woezik als Vlissingen creëerden daarna weinig, waardoor de ploegen met een 0-1 achterstand naar de kleedkamers gingen.

Na rust keerde de wedstrijd en kreeg Vlissingen de overhand. In de 74e minuut bracht Steve Schalkwijk de thuisploeg op gelijke hoogte. Kort daarna kwam Vlissingen, door een mooie treffer van Renzo Roemeratoe, zelfs op voorsprong. Woezik kon in het laatst kwartier geen vuist meer maken en Vlissingen kon de voorsprong vasthouden.

Woezik staat door deze nederlaag op de 14e plaats met 7 punten. Zondag 5 november speelt Woezik thuis tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. Zij staan op de 7e plaats en hebben 13 punten. Een overwinning voor Woezik is een must om niet verder in de problemen te komen.