Strijd om kwalificatie 1ste Open NK Kader 57/2 in Bergharen

Foto: wijchen.nieuws.nl

In het weekeinde van 2 en 3 december wordt in het Biljarthome in Bergharen tijdens de pre-kwalificatie gestreden om een plaats in het hoofdtoernooi van het 1e Open Nederlands Kampioenschap kader 57/2.  Ook wel de “koningsklasse” van de kleine tafel genoemd.

In 16 poules van 3 wordt op zaterdag 2 en zondag 3 december uitgemaakt wie zich plaatsen voor het hoofdtoernooi wat op 5,6 en 7 januari eveneens in Bergharen wordt gespeeld. Uit heel Nederland zullen de kaderspelers de strijd aanbinden.  De poulewedstrijden dit weekeinde zijn verdeeld over 4 dagdelen. Ieder dagdeel strijden er 4 poules van 3 spelers. De poulewinnaars plaatsen zich voor het hoofdtoernooi.

Het publiek kan twee dagen volop genieten van topbiljarten. Voordeel voor het publiek  is dat de biljarters zeer benaderbaar zijn. Men zit als het ware aan de biljarttafel. De wedstrijden beginnen zaterdag en zondag om 10:00 uur.  De toegang is gratis.

Hoofdtoernooi
Het hoofdtoernooi wordt gehouden van 5 t/m 7 januari 2018, eveneens in Bergharen. Gezien de belangstelling bij het NK 38/2 vorig jaar (met passen en meten kon het publiek binnen)  wijkt de organisatie voor het hoofdtoernooi  uit naar de theaterzaal van De Zandloper in Bergharen.  Hier verrijst een heuse biljartarena met 4 tafels compleet met boarding en tribune.  De berichtgeving hierover volgt eind deze maand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen