SC Woezik verliest ook laatste wedstrijd van 2017

Met 0-2 op voorsprong komen met 10 man. En dan de wedstrijd met 4-3 verliezen. En dus met een kater de winterstop in. Dat liet sc Woezik zich overkomen in de laatste competitiewedstrijd van 2017 tegen EHC in Hoensbroek.

Thijs van der Velden gaat met een slecht gevoel de winterstop in. Het maken van een slaande beweging leverde hem in de wedstrijd tegen EHC een rode kaart op waardoor sc Woezik verder moest met 10 man. Dat sc Woezik in de eerste helft toch een 0-2 voorsprong nam, was des te opmerkelijker. Het liet zich inzakken en probeerde via de counter geaarlijk te worden. En dat lukte in de eerste helft. Clubtopscorer Gijs Diebels benutte een strafschop en wist even later ook de 0-2 te scoren.

In de tweede helft een heel ander EHC. Het ging de strijd volop aan en Woezik werd steeds verder terug gedrongen. In de 47e, 59e, 60e en 80e minuut wist EHC te scoren en de stand op 4-2 te zetten. Luuk van Raaij joeg een vrije trap hard tegen de touwen en bepaalde de eindstand op 4-3.

Door deze nederlaag blijft Woezik op de laatste plaats staan met 8 punten. Het Juliana’31 van Remco Bicentini staat er net boven met 9 punten.

Zondag 21 januari start de competitie weer. Woezik speelt dan thuis tegen Gemert.