Weer geen punten voor Woezik Zaterdag 1

Rond de 6 graden ,een lekker zonnetje en echt gras alle ingrediënten zijn aanwezig voor een lekker pot voetbal vanmiddag in Beek.
Door een fiks aantal geblesseerden, een schorsing en zieken was het voor de trainersstaf puzzelen vandaag, maar liefst 6 spelers waren afwezig. En dat was merkbaar.

Woezik startte goed en nam in het begin van de wedstrijd het initiatief maar echt gevaarlijk werd het niet. BVC wel, het was de spits  die door een snelle uitbraak Remco van Burk kansloos liet en de 1-0 scoorde. BVC kwam steeds beter in de wedstrijd, het toonde inzet en passie waar Woezik het liet liggen. Door een soort van scrimmage was de defensie van Woezik de bal even kwijt en helaas voor hem zag een speler van BVC deze wel 2-0.
De wedstrijd kantelde geheel de zijde van BVC op en deze creëerden meerde mogelijkheden. Kort voor rust kwam BVC zelfs op een 3-0 voorsprong door een vrije trap binnen te schieten vanaf de hoek 16 meter.

Woezik wisselde in de 2e helft, Daymen Schippers, Wessel Verkooijen en Sander van Doornik maakten hun opwachting en het voetbal werd beter maar echt serieuze kansen waren er maar enkele voor o.a. voor Kevin Kersten en Daymen Schippers. Woezik wist nog wel te scoren uit een corner waar Boy Theunissen een klutsbal binnen tikte, 3-1.
Al met al een onvoldoende voor Woezik, dat volgende week op het eigen veld het mag opnemen tegen EMM Randwijk.