Wijchense Kayleigh van den Brink Europees kampioen kickboksen!!

Foto:

Op zondag 18 februari is Kayleigh van den Brink opnieuw Europees kickboks kampioen geworden in de -50KG poule k-1. Kayleigh (15 jr) is op 27 januari verkozen als sporttalent van Wijchen. Ze heeft afgelopen weekend bewezen waarom zij dit verdiend.

De kampioenschappen werden in Duisburg gehouden waar meer dan 400 deelnemers hebben meegedaan om kampioen te worden in diverse poules. Kayleigh domineerde alle rondes en liet mooie stoot-trapcombinaties zien. Kayleigh beheerst de kickboks-technieken erg goed en won overduidelijk de finale en werd Europees kampioen. Dit is niet de eerste keer dat ze kampioen is geworden. Kayleigh heeft meerdere titels op haar naam gezet. Ze is de eerste Europees kickboks kampioen van 2018 uit het team van Hoes Gym (zie foto hieronder).

Hoes Gym is een sportschool waar het Kick en Thaiboksen wordt beoefend. Het Thaiboksen wordt op een enthousiaste en kundige wijze onderwezen. De sfeer bij Hoes Gym is daarom sportief, waarin elk individu belangrijk is en persoonlijk aandacht krijgt. Dit maakt de intensieve trainingen voor iedereen geschikt en iedereen wordt gemotiveerd om zijn of haar grenzen te verleggen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen