SC Woezik verliest van Goes

Het is sc Woezik ook in de thuiswedstrijd tegen Goes niet gelukt om de punt(en) thuis te houden. Goes was met 0-3 te sterk.

SC Woezik kwam in de 28e minuut op een 0-1 achterstand door een goal van Daniël Wissel. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft ging Woezik opportunistischer spelen en kreeg het ook genoeg kansen. Maar zoals al het gehele seizoen het geval is, gingen deze er niet in. Doordat \Woezik meer naar voren ging spelen, kreeg Goes meer ruimte. Pas in de 78e minuut wist men hiervan gebruik te maken. Raymond Wolff scoorde namens Goes de beslissende 0-2. De wedstrijd was toen gelopen. Dat Erwin Franse er in de 82e minuut ook nog -0-3 van maakte, was alleen voor de statistieken van belang.

Volgende week zondag speelt sc Woezik uit tegen Groene Ster.