A.V.Wijchen Nordic Walking tocht in Langenboom

Zaterdag 7 april a.s. organiseert de Nordic Walking Groep van Atletiekvereniging Wijchen een leuke Nordic Walking tocht door De Kuilen & Langenboomse bossen. Deelname is geheel gratis. Na afloop wordt er gezellig een kopje koffie gedronken in bezoekerscentrum De Valkhoeve in Langenboom. Daar zal ook de start van de wandeling zijn.

De Langeboomse Bossen en De Kuilen liggen op grondgebied van gemeente Mill en Sint Hubert. Sinds 2000 beheert Natuurmonumenten dit gebied. In de 19e eeuw bepaalde heide hier nog het beeld. Tegenwoordig bestaat het gebied uit een afwisseling van naald- en gemengd bos, stukjes heide en een voormalige zand- en grindwinning waar men heerlijk gaat wandelen. Ook de das voelt zich thuis in dit gebied evenals de levendbarende hagedis.

Vanaf het clubhuis van Atletiek Vereniging Wijchen, sportpark De Wychert 4, wordt er gezamenlijk naar Langenboom gereden. Deze wandelgroep loopt wekelijks op dinsdagavond en zaterdagmorgen, en organiseert maandelijks een tocht op locatie. Voor aanmelden en informatie: Riek Janssen tel. 024 6419213 of 06 26258969.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen