Pijnlijke en kansloze nederlaag sc Woezik

SC Woezik had zondagmiddag geen schijn van kans tegen koploper Oss’20. Het werd een duidelijke en pijnlijke 1-6 nederlaag voor de hekkensluiter.

Vooraf hoopte sc Woezik voor een stunt te kunnen zorgen tegen koploper Oss’20. Uit was ook een puntje behaald, dus waarom thuis ook niet. En de laatste weken ging het iets beter met sc Woezik.
Maar het liep heel anders. Oss was oppermachtig en Woezik had geen kans. Met rust stond Oss’20 door goals van centrale verdediger Mats van Huijgevoort en spits Rob van Sonsbeek al 0-2 voor.

In de tweede helft scoorden Van Sonsbeek, Tom Pijnenburg (twee) en Van Huijgevoort voor Oss’20. Woezik maakte vijf minuten voor tijd de 1-5 via Vincent Buijssen op aangeven van Jos Peltzer. Peltzer speelt komend seizoen voor Oss’20.

Volgende week zondag 15 april speelt sc Woezik uit tegen BVC’12.