Wijchense broer en zus Nederlands Muay Thai kampioen

Foto:

Op 6 mei hebben vier vechters van Hoes gym uit Wijchen meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen UFF in Venray. Van de bijna 400 deelnemers zijn twee vechters van Hoes gym, broer en zus Kachine en Lonato Gooding, Nederlands Muay Thai kampioen geworden. Een klasse prestatie.

De vechters Joep van Haren(14 jr) kwartfinale, Jane Felten(11 jr) kwartfinale, Kachine Gooding (14jr) en Lonato Gooding  (8 jr) Gooding mochten namens Hoes gym uit Wijchen meedoen.
Joep van Haren en Jane Felten haalden de kwartfinale en Kachine en Lonato Gooding werden kampioen.

Lonato, nog maar 8 jaar, heeft met meerdere toernooien meegedaan en kwam vaak in de finale terecht is nu definitief Nederlands Muay Thai kampioen in de poule -35kg 8/9 jaar. Hij heeft erg goed gevochten en combineerde al zijn partijen met goede stoottechnieken met trappen en clinchen (knieën). Zijn partijen verliepen vlekkeloos en won ze overduidelijk. Dus ook de finale!

Kachine ‘the machine’ is 14 jaar en heeft al meerdere titels op haar naam staan en afgelopen weekend is het haar weer gelukt om Nederlands Muay-Thai kickboks kampioen te worden in de poule 14/15 jaar -60kg. Ze vecht goed naar voren en haar benen lijken wel van staal. De trappen die ze maakt hebben meteen een grote impact bij haar tegenstanders.

Kachine traint 3 keer in de week bij Hoes gym samen met haar broertje Lonato. Daarnaast joggen zij ook één keer in de week. Soms trainen ze twee uurtjes achter elkaar, om hun conditie te verbeteren. Beide vechters zijn erg gedreven en gaan er helemaal voor!  

Reacties

Cookieinstellingen