Woezik scoort 4 keer tegen Vlissingen

In de laatste thuiswedstrijd van het reeds gedegradeerde sc Woezik behaalde de ploeg van scheidend trainer Ton Kosterman eindelijk weer eens een mooie overwinning. Vlissingen werd met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Woezik kwam scherp uit de startblokken en scoorde na 24 minuten de 1-0 via Bas Elemans. Enkele minuten later verdubbelde Thijs van der Velden de score. Vlak voor rust schoot Van der Velde zijn tweede van de middag binnen waardoor sc Woezik met een 3-0 ruststand de kleedkamer in ging.

In de tweede helft scoorde Vlissingen via Mart de Kroo nog de eretreffer. In de laatste minuten scoorde Tom Vogels ook nog de 4-1 en behaalde sc Woezik eindelijk eens weer een overwinning. Dit geeft hopelijk vertrouwen voor het volgend seizoen in de eerste klasse.

sc Woezik nam afscheid vann Jos Peltzer, Sander Maas, Ton Kosterman, Michael Jansen en Ivo de Bruijn van links naar rechts).