AWC declasseert Gestel, wedstrijd door extreme regenval gestaakt

De grote seizoensafsluiting van AWC is letterlijk in het water gevallen. Door extreme regenval en onweer werd de wedstrijd tegen VV Gestel in de rust stilgelegd. De stand was op dat moment 6-0 in het voordeel van AWC. Ondanks de afgelasting verandert er niks aan de stand: AWC was al kampioen en dus was het duel niet meer van belang voor de titelstrijd.

AWC begon zeer voortvarend aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut werd de score geopend. Freek Thoone schoot de bal tegendraads binnen. In de achtste minuut was het opnieuw raak, toen Fren Stevens een steekpass van Youri Hubers tot doelpunt promoveerde. De tiende minuut betekende de 3-0: na een actie van Stevens bleef de bal liggen en Laurens Loenen schoot deze binnen voor 3-0. Hubers tekende later voor zijn doelpunt, toen hij na 25 minuten een voorzet van Jeffrey Tangerink in het doel kopte. Loenen maakte tien minuten voor rust zijn tweede goal, na een voorzet van Stevens. Het slotakkoord van de eerste helft (en de wedstrijd dus) kwam van Rico Timmermans, die de 6-0 voor zijn rekening nam.

De wedstrijd werd na de rust gestaakt i.v.m. extreme regenval.

Voor de wedstrijd werd afscheid genomen van Justin Vos, Daan Paau, Ato Cardna, Jeffrey Tangerink en aanvoerder Wiebe Veltmaat, die allen de selectie van AWC verlaten. Na de afgelasting werden de vele kampioenen van AWC gehuldigd in de kantine.