SC Woezik start competitie met overtuigende 5-1 overwinning

Voor SC Woezik begon de competitie met een uitwedstrijd tegen Brabantia uit Eindhoven. Een op papier sterke tegenstander die echter vakkundig werd verslagen met grote cijfers.

De van OJC Rosmalen afkomstige Stijn Rambach was de grote man bij sc Woezik. Hij scoorde drie maal en gaf ook nog een assist.
De eerste goal kwam voort uit een voorzet van Rambach die door een verdediger in de eigen goal werd geschoten, 0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

Meteen na rust scoorde Rambach zelf de 0-2. Brabantia kwam hierna nog terug tot 1-2, maar Rambach vergrootte de marge binnen twee minuten tot drie goals, 1-4. Joep van der Vondervoort bepaalde de eindstand op 1-5.

Zondag 30 september wacht de derby tegen Alverna.De wedstrijd wordt gespeeld bij sc Woezik en begint om 14.30 uur.