Moeizaam gelijkspel sc Woezik tegen HVCH

Na nederlagen tegen Leones en TOP moest SC Woezik het zondag opnemen tegen hekkensluiter HVCH. Het werd een zwaar bevochten 2-2 gelijkspel.

Beide ploegen begonnen gespannen aan de wedstrijd en dat resulteerde in een moeizaam begin. Het enige noemenswaardige moment in het begin was een forse en schandalige overtreding van een speler van HVCH die slechts met geel bestraft werd in plaats van rood.  HVCH werd hierna wel iets sterker en kwam in de 38e minuut op een 0-1 voorsprong. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft startte HVCH goed en kwam in de 55e minuut op 0-2. Woezik leek op alweer tegen een nederlaag aan te lopen.
Toen echter een speler van HVCH, met  nog iets meer dan 20 minuten te spelen, wegens natrappen rood kreeg, rook Woezik haar kans. Woezik kwam via invaller Patrick Heesakkers op 1-2. En Woezik wist er zelfs nog een gelijkspel uit te slepen, Gijs Diebels scoorde de 2-2 uit een strafschop.

Volgende week speelt sc Woezik uit tegen Rhode. Wil het de aansluiting bij de top nog enigszins houden, dan is een overwinning noodzakelijk. Gezien de huidige vorm zal dit echter niet eenvoudig zijn.