Nieuwe beginners loopgroep bij Atletiek Vereniging Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Goede voornemens voor het nieuwe jaar??? Voor iedereen die zijn conditie op verantwoorde wijze wil verbeteren, of in het belang van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht in beweging wil komen, is er goed nieuws! Op 7 januari 2019 start een nieuwe loopgroep met een training hardlopen voor beginners bij Atletiek Vereniging Wijchen.

Hardloopervaring is niet nodig. Vanaf het allereerste begin wordt door ervaren trainers de eerste beginselen van hardlopen bijgebracht. Het doel van deze cursus en training is blessurevrij werken aan een betere conditie, verantwoord bewegen en leren hardlopen. De trainingen worden afgesloten met de deelname aan de eerste editie van de Emilialoop in het centrum van Wijchen op 18 mei 2019 .

De cursus duurt in totaal vier maanden, naast het hardlopen is er vooral ook veel aandacht aan blessurevrij lopen. De kosten zijn slechts € 75,- waarbij twee maal per week wordt getraind. De eerste maand kunnen de beginnende atleten na afloop van de training in het clubhuis gratis een kop koffie of thee komen drinken. En tenslotte is het inschrijfgeld voor de 5 km van de Emilialoop op 18 mei 2019 inbegrepen.

Op 12 december aanstaande is er in het clubhuis van AVW een informatiebijeenkomst waarbij nadere informatie zal worden gegeven over deze beginners loopgroep. Aanvang 19.00 uur.
Meer info op www.avwijchen.nl.

Reacties

article
85070
Nieuwe beginners loopgroep bij Atletiek Vereniging Wijchen
Goede voornemens voor het nieuwe jaar??? Voor iedereen die zijn conditie op verantwoorde wijze wil
https://wijchen.nieuws.nl/sport/20181207/nieuwe-beginners-loopgroep-atletiek-vereniging-wijchen/
2018-12-07T15:01:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2015/04/Tweestromenloop-2014-AVW.jpg
Atletiek Vereniging Wijchen, Atletiek Wijchen, AV Wijchen, wijchen
Sport