SC Woezik is de weg kwijt

Woezik was één van de gedoodverfde titelkandidaten. Het verloor echter de topwedstrijden en moest al vrij snel afhaken in de titelrace. Maar nu gaat het ook tegen de directe concurrenten van de subtop mis. Zondag was Nemelaer te sterk en verloor Woezik met 2-3.

Woezik begin sterk aan de wedstrijd tegen Nemelaer. Het wist zelfs op een 2-0 voorsprong te komen via doelpunten van Patrick Heesackers en Jesse Vreman. Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft ging het verdedigend helemaal mis bij Woezik. Hiervan wist Nemelaer dankbaar gebruik te maken en het scoorde tussen de 57e en 70e minuut maar liefst drie keer. Luuk van Raaij en Julian Willems kwamen nog voor Gijs Diebels en Joep v.d. Vondervoort maar ook zij konden de wedstrijd niet doen kantelen. Het bleef bij een 2-3 nederlaag voor sc Woezik.

Woezik staat op een teleurstellende 7e plaats.

Foto’s door Theo Teuwsen.Bekijk HIER nog meer foto’s.