Landelijke tafeltennissers ONI sluiten competitie goed af

Foto:

De beide ONI teams in de landelijke competities sloten de najaarscompetitie goed af. In het gezellig drukke ONI clubhuis traden de beide landelijk spelende team aan om hun laatste wedstrijd te spelen in de najaarscompetitie. Met respectievelijk een overwinning en knal gelijkspel werd de competitie afgesloten.

Het seniorenteam moest aantreden tegen VTV uit Nieuwegein en vanaf het begin was duidelijk te zien wie het sterkste was. Alleen Paul Sommers verloor één partij en alle andere partijen werden een Wijchense overwinning. Hierdoor eindigen  de ONI mannen op een prima tweede plaats. En kunnen ze zich in deze competitiestop voorbereiden op de voorjaarscompetitie.

Het ONI jeugdteam moest aantreden tegen de kampioen Argus uit het Groningse Harkstede. Werd de uitwedstrijd nog een dikke 8-2 nederlaag, nu sleepten ze een prima gelijkspel uit het vuur. Matthijs Loozen won tweemaal en Sander Dam en Job Zalmé ieder éénmaal. Ook het dubbel werd na een zeer spannende strijd een Wijchense overwinning. Ook dit jeugdteam werd als debutant in de landelijke klasse keurig tweede.

Reacties