Hardlopen, doe het samen met Atletiekvereniging Wijchen

Foto: BW

Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf. Iedereen kan hardloper zijn! Maak goede voornemens voor het nieuwe jaar om je conditie op verantwoorde wijze te verbeteren.

Na vier maanden trainen ben je al klaar om de 5 kilometer hard te lopen tijdens de gratis deelname aan de tweede editie van de Emilialoop. De ervaren en enthousiaste trainers van Atletiek Vereniging Wijchen helpen je zover te komen.

Heb jij nog nooit hardgelopen? Geen probleem! Deze groep is juist bedoeld voor de beginnende hardloper. Hardloopervaring is niet nodig. Vanaf het allereerste begin brengen onze ervaren en enthousiaste trainers jou de eerste beginselen van hardlopen bij.

Het doel van deze cursus en training is blessurevrij werken aan een betere conditie, verantwoord bewegen, in een veilige en stimulerende omgeving.

De start is iedere keer bij de prachtige accommodatie van Atletiek Vereniging Wijchen, waar ook douchegelegenheid is. Er wordt gebruik gemaakt van de kunststofbaan maar ook van het nabijgelegen

De kosten voor deze cursus zijn slechts € 90,- waarbij tweemaal per week wordt getraind. De eerste maand kunnen de beginnende atleten na afloop van de training in het clubhuis gratis een kop koffie of thee komen drinken.

Kom in beweging, ga hardlopen! Woensdag 11 december om 19.30 uur is er een voorlichtingsavond in het clubhuis van Atletiek Vereniging Wijchen, sportpark De Wijchert. Maandagavond 6 januari om 19.30 uur start de eerste hardlooptraining. Hierna is er geen excuus meer om op de bank te blijven zitten. Deelname vanaf 18 jaar.

Het inschrijfgeld voor de Emilialoop op 9 mei 2020 is inbegrepen. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Voor meer informatie en/of aanmelding www.avwijchen.nl.

Reacties