AWC zwaar onderuit tegen middenmoter Halsteren

AWC is zondag met een zevenklapper om de oren geslagen. Bij Halsteren gingen de Wijchenaren met maar liefst 7-0 onderuit. Binnen een kwartier stond de ploeg al met 3-0 achter en was de wedstrijd gelopen.

Halsteren is dit seizoen geen hoogvlieger. De ploeg staat in de middenmoot en scoorde in 16 wedstrijd 17 keer.

Periodekampioen

AWC doet het dit seizoen goed: de ploeg werd winnaar van de eerste periode, stond even bovenaan en stond steevast in de top 3. Uit de laatste 4 wedstrijden pakten de Wijchenaren echter slechts 1 punt. Na de zware nederlaag van zondag staan de Wijchenaren zesde met toch nog slechts 4 punten achterstand op koploper Orion.

Groot aantal kansen

In Halsteren kwam AWC er niet aan te pas. De thuisploeg creëerde zich een groot aantal kansen en benutte ze ook allemaal. Al na 5 minuten was het 1-0 door Elloukmani; Chraou zorgde voor 2-0 en Chouiter tekende binnen een kwartier voor 3-0.

Hattrick

Nog binnen het halfuur wist Chouiter een echter hattrick te scoren (3 doelpunten achter elkaar in een helft) en konden beide ploegen met een 5-0 ruststand gaan rusten.

Na de pauze bleek het leed voor AWC nog niet geleden. Benschop maakte de 6-0 en Witting zorgde voor de 7-0 eindstand.

Kampong

Komende zondag speelt AWC thuis (14.00 uur) tegen Kampong dat op de tweede plaats in de vierde divisie B staat, met een punt minder dan Orion, maar ook met een duel minder gespeeld.