Astrid Schraven (De Loft) dankbaar voor nominatie Ondernemersaward

Foto:

De Wijchense Ondernemersawards zijn weer uitgereikt. Astrid
Schraven, met haar interieurontwerpbureau De Loft genomineerd voor Aanstormend
talent, ging zonder prijs naar huis. Desondanks feliciteert zij de winnaars van
harte en roept zij op tot samenwerking tussen Wijchense ondernemers. “In deze
tijd van economische malaise moet je niet afwachten, maar actie ondernemen!”

Het traject naar de feestelijke awarduitreiking in Sportcentrum Arcus was voor Astrid Schraven verrassend, spannend en leerzaam. Toen bleek dat ze genomineerd was, viel haar mond open van verbazing. “Op 23 augustus was ik zeer aangenaam verrast toen de organisatie samen met de burgemeester en wethouder bij mij op de stoep stond. Genomineerd in de categorie Aanstormend talent! Ik heb serieus een poosje gedacht dat ik droomde.”

Actie
Toen Astrid was bekomen van de verrassing, was het tijd voor actie. Ze bracht iedereen op de hoogte via haar website en social media, liet speciale flyers drukken, deed mee aan de Street Fashion Parade en ging een samenwerking met Prikkers aan om de Wijchense inwoners te bedanken. “Ik geloof in samenwerking tussen (Wijchense) ondernemers. In deze tijd van economische malaise moet je niet afwachten maar actie ondernemen, er zijn echt nog wel kansen. Creatief zaken doen is mijn motto! Bij Prikkers kreeg ik de kans om een etalage in te richten en op 3 november geef ik er gratis interieuradvies.” 

de-loft-tbv-artinkel

Netwerken
Als Astrid ondernemers één waardevol advies kan meegeven, luidt dat: “Ga netwerken! Toen ik drie jaar geleden startte met De Loft wist ik dat ik niet achter mijn bureau kon blijven wachten op de eerste klanten. Ik moest er wel wat voor doen. Ik begon met netwerken bij de Open Coffee in Wijchen en richtte samen met Helga Geelen van Yellowart Fotografie het netwerk VONK op, voor vrouwelijke ondernemers. Ook meldde ik me aan als vrijwilliger bij het Centrummanagement Wijchen, omdat ik een steentje wilde bijdragen aan het behouden en verbeteren van ons Wijchense centrum.”

Dankbaar
Hoewel de fam. Sneep van de Meerenburgh de Ondernemersaward voor Aanstormend talent heeft gewonnen, is Astrid al ontzettend dankbaar voor de nominatie. “Ik gun het mijn collega De Meerenburgh van harte. Ik ben nog steeds blij verrast dat ik genomineerd ben en ik wil de mensen bedanken die op mij hebben gestemd. Ik besef dat mij nu iets is gegund, zoals ik ook andere Wijchense ondernemers hun succes gun. Ondernemen is geven om iets te krijgen! Dank aan Wijchen, alle contacten van VONK en het CMW, mijn rechterhand en vriendin Helga Geelen, familie, vrienden en mijn gezin die er altijd voor me zijn. En natuurlijk de organisatie van de Ondernemersaward: zij maakten dit tenslotte allemaal mogelijk!”

Om haar dank aan Wijchen kenbaar te maken, geeft De Loft op zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur gratis interieuradvies bij Prikkers in de Marktpromenade.

Reacties

article
3416
De Wijchense Ondernemersawards zijn weer uitgereikt. Astrid Schraven, met haar interieurontwerpbureau De Loft genomineerd voor
https://wijchen.nieuws.nl/zakennieuws/20131027/astrid-schraven-de-loft-dankbaar-voor-nominatie-ondernemersaward/
2013-10-27T20:00:00+00:00
https://wijchen.nieuws.nl/media/sites/379/2013/10/tqu43guomv68hkbjlli16i2b9-astrid-schraven-en-de-loft-2.jpg
Zakennieuws