Dasta neem Arcus Special Products over

Het Wijchense bedrijf Dasta staat bekend om haar unieke thee- en koffieconcepten. Daarnaast is zij ook al 16 jaar actief in de kerstpakkettenbranche. Door de overname van Arcus wil Dasta zich als dé specialist op kerstspecialties profileren.

“De overname creëert een nieuw en inspirerend platform voor branding en conceptontwikkeling,” licht eigenaar Dave Stapel toe. “Op deze wijze kunnen de behoeften van onze klanten nog beter ingevuld worden en kunnen we zorgen voor een betere continuïteit richting onze klanten.”

Arcus is een gespecialiseerd bedrijf als huisleverancier van koffie- en theeproducten voor kerstpakkettensamenstellers. De trendy verpakkingen maken Arcus tot een unieke leverancier in deze markt.

De werkwijze van het familiebedrijf Dasta kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een goede serviceverlening. Echtgenote en kunstenares Claudia Stapel weet met haar creatieve ideeën altijd weer positief te verrassen met de nieuwe thee- en koffieconcepten.

Dave: “Gezien de historie van beide bedrijven passen ze goed bij elkaar en is Arcus voor ons de perfecte partij om zaken mee te doen. Daarom hebben wij ook gezamenlijk tot een overname besloten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen