Securex neemt Van Deelen Salaris over

Foto: Google Maps

De Groep Securex heeft het Wijchense HR-bedrijf Van Deelen Salaris overgenomen. Van Deelen Salaris is gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministraties en het adviseren van werkgevers over salaris- en HR-aangelegenheden.

Met deze overname, die de positie van Securex als internationale dienstverlener verstevigt, streeft Securex naar een nog betere HR-dienstverlening en klantgerichtheid in Nederland.

Net zoals Securex is ook Van Deelen gespecialiseerd in salarisadministraties en het verstrekken van HR-advies aan werkgevers. Beide bedrijven hebben vergelijkbare activiteiten en expertise in huis. Bovendien dragen ze dezelfde waarden hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, bereikbaarheid, maatwerk en persoonlijk klantencontact zijn sleutelbegrippen.

Concreet nam Securex per 1 januari 2016 alle activiteiten van Van Deelen Salaris over. Ook de 20-tal salarisspecialisten die er momenteel werkzaam zijn, blijven werkzaam in Wijchen. Oprichter Theo van Deelen blijft actief als commercieel directeur. Ook voor de klanten verandert er momenteel niets en wordt continuïteit in de dienstverlening verzekerd. Theo van Deelen: “Ik ben zeer verheugd over de succesvolle overname van mijn bedrijf. De keuze voor Securex was ook voor mij een weloverwogen beslissing. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van alle medewerkers en klanten in goede handen is.

Van Deelen richtte zijn bedrijf op in 1997 en is uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een 20-tal salarisspecialisten. Van Deelen verzorgt voor zo’n 1600 bedrijven de salarisadministratie met bijbehorende zaken, hetgeen neerkomt op salarisverwerking van circa 10.000 werknemers per maand. De grootte van de klanten varieert van 1 tot 400 werknemers.

Securex behaalde in 2014 een omzet van 252,5 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 32 regionale kantoren. Zij helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en -accountants.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen