Open Coffee Wijchen met HR Advies Online

Foto: HDV-Productions

Op de Open Coffee van 28 juni 2017 spreekt Jessy Sluiter van HR Advies Online over HR-zaken en hoe zij ondernemers daarbij helpt.  De Open Coffee is in de Huiskamer van Wijchen, de foyer van Theater ’t Mozaïek.

Ondernemers weten: je medewerkers dragen bij aan je omzet óf ze kosten je omzet. Hoe waardevol zijn jouw medewerkers? Werken ze graag bij je? Zijn ze jouw ambassadeur? En bied je ze genoeg mogelijkheden om te groeien? Hoe voorkom je dat je beste medewerker z’n carrièrestap elders maakt?

Tevreden medewerkers leveren betere resultaten en melden zich minder vaak ziek. Maar hoe houd je je mensen gemotiveerd en betrokken? Hoe bied je ze uitdaging en groei als hun functie daarin niet voorziet?

HR professional Jessy Sluiter neemt de ondernemers deze ochtend mee in de wereld van aandacht en leiderschap. Beiden zijn cruciaal bij verzuimpreventie, een vlotte re-integratie én bij het behouden van je beste medewerkers.

De inloop is vanaf 09.00 uur en de presentatie start om ca. 09.30 uur. daarna is er nog voldoende ruimte om te netwerken.

Na de vakanties wordt er op 30 augustus weer een minibeurs georganiseerd. Tijdens deze mini-beurs hebben een zestal kleinere ondernemers de kans om zich tegen relatief lage kosten te presenteren. De organisatie is dus nog op zoek naar ondernemende ondernemers die zichzelf willen presenteren. Inmiddels hebben al drie exposanten zich aangemeld, maar er is nog plek vrij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen