Jeroen de Laat treedt toe als vennoot bij OOvB adviseurs en accountants

Foto:

Vanaf 1 januari 2018 zal Jeroen de Laat (36 jaar) toetreden als vennoot bij OOvB adviseurs en accountants. Standplaats van De Laat wordt de vestiging Wijchen. De Laat is al sinds 2008 als accountant werkzaam voor OOvB, waarbij hij sinds 2015 de functie van kantoorleider op de vestiging Wijchen vervult.

De toetreding van De Laat als vennoot betekent dat het aantal OOvB vennoten groeit tot acht. Dankzij de toetreding van De Laat wordt de continuïteit gewaarborgd en zal verder aandacht gegeven worden aan de uitbouw van OOvB in Wijchen en omgeving. Jeroen de Laat heeft een ruime ervaring als accountant, onder andere opgedaan bij één van de grootste accountantsorganisaties in Nederland. 

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Heesch en Boekel) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen