JoePiDoe als eerste boutique uit Wijchen aangesloten bij Winkelstraat.nl

Foto:

JoePiDoe is als eerste boutique uit Wijchen aangesloten bij Winkelstraat.nl. De livegang van de kindermodezaak is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot op Winkelstraat.nl, waar nog geen Wijchse boutiques aanwezig waren.

JoePiDoe is in 1993 opgericht in Wijchen en bevindt zich op de Burchstraat 17. De Wijchense boutique is gericht op exclusieve kinderkleding, waarbij zij zich richt op kinderen in alle leeftijdscategorieën, van baby’s tot jong-volwassenen.
De kleding van JoePiDoe is kenmerkend omdat deze is gericht op diverse stijlen, zonder kinderlijk te ogen. Kinderen (en ouders) kunnen hier een feestelijke, chique of stoere outfit vinden zonder kinderlijk te zijn. Het streven is om ieder kind met een glimlach de deur uit te zien lopen.

De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,5. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.

Bron: Winkelstraat.nl

Reacties

article
77608
JoePiDoe is als eerste boutique uit Wijchen aangesloten bij Winkelstraat.nl. De livegang van de kindermodezaak
https://wijchen.nieuws.nl/zakennieuws/20180313/joepidoe-als-eerste-boutique-wijchen-aangesloten-winkelstraat-nl/
2018-03-13T11:01:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/03/12200542/Joepidoe.jpg
JoePiDoe, JoePiDoe Wijchen, wijchen
Zakennieuws