Feestelijke heropening Aldi Wijchen

Foto:

Op donderdag 5 juli wordt om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Homberg in Wijchen feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Najim Achouiti. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, professionele gasbakplaten of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Najim Achouiti: “Het resultaat van de verbouwing zal geweldig zijn. We willen iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, is de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en op de dag na opening een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden vers heerlijke gerechtjes bereid met de producten van Aldi die de klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit pand is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De restwarmte van koeling wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en er is geen gasaansluiting. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De nieuwe winkel aan Homberg 25-31 in Wijchen beschikt over zo’n 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Reacties