Pizza Pasta Wijchen krijgt een uitgebreidere menukaart

Foto: Pizza Pasta Wijchen

Bij Pizza Pasta luisteren ze naar de gast. Het roer gaat om! Ze krijgen een uitgebreidere kaart!!

Klassieke pizza’s zoals de Funghi, Tonno en Prosciutto zullen vanaf 8 november a.s. de show stelen op de menukaart van Pizza Pasta. Waar voorheen bijzondere pizza creaties en authentieke Italiaanse smaken de boventoon voerden, zal de toekomst voor deze Wijchense hotspot op de Markt meer ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ zijn. Uit onderzoek blijkt dat de gastenkring behoefte heeft aan meer herkenbare gerechten. Per favore!

Ook een stukje vlees en vis zal er aan het menu toegevoegd worden, de bekende frisdranken én een gewoon biertje op de tap, want daar is veel vraag naar. De apartere pizza’s waar ze bij Pizza Pasta om bekend staan zullen op de kaart blijven staan, maar dan onder het kopje ‘specials’.

Begin februari 2018 opende Pizza Pasta haar deuren. Een hippe Italiaan met bijzondere gerechten op het gebied van – de naam zegt het al – pizza’s en pasta’s. Dankzij crowdfunding kreeg Wijchen er opeens een culinair, maar laagdrempelig eetgelegenheid bij. Aan populariteit had de Italiaan de eerste paar maanden geen gebrek. Toch werd het in de zomer iets rustiger op het zonnige terras. Iets te rustig, volgens eigenaren Pieter Burgers en Bas Hoebink. Afwachten is voor deze aanpakkers niet aan de orde, dus vroegen ze aan hen crowdfunders en aan hun klanten wat zij anders konden doen. “Een uitgebreidere kaart, met meer herkenbare pizza’s”, was veelal het antwoord.

Vraag in Italië naar een pizza met ananas, en de kans is groot dat je wordt beticht van vloeken in de kerk. Toch staat deze topping wereldwijd in de top 10 als meest gekozen. Het laatste woord over deze combinatie is er nog niet over gezegd en zal waarschijnlijk tot in de eeuwigheid duren. Bij Pizza Pasta zijn ze erover uit: ananas op je pizza kan gewoon!

Reacties