OOvB neemt een kijkje achter de schermen bij Rutten Hoogteservice

Foto:

Bij OOvB zijn ze trots op het ondernemerschap van haar klanten. Graag zetten ze hen dan ook in de spotlight met een kort en leuk filmpje. Het thema van deze filmpjes? “Ondernemend met OOvB”. Deze keer is dat een filmpje dat ze onlangs maakten bij Rutten Hoogteservice in Wijchen.

Het indrukwekkende bedrijf van ondernemer Ton Rutten die laat zien dat je door slim te investeren een aanzienlijke groei kunt realiseren. Kijk mee.

Rutten Hoogteservice
Toen Ton Rutten zo’n 18 jaar geleden, op 38 jarige leeftijd, startte met één verreiker, had hij niet durven denken dat zijn bedrijf zo’n vlucht zou nemen. Als boerenzoon was Ton niet te beroerd om dag en nacht de handen uit de mouwen te steken. En het duurde dan ook niet al te lang dat een tweede verreiker aangekocht kon worden. Het machinepark is inmiddels een stuk groter. Naast verreikers is het aanbod uitgebreid met mobiele kranen, heftrucks, hoogwerkers en torenkranen. Het succes is volgens Ton vooral te danken aan een bevlogen team van 14 medewerkers. ‘Opdrachtgevers weten dat onze machinisten aan een half woord genoeg hebben. Dat werkt snel en prettig”, aldus Ton.

OOvB is reeds vele jaren vaste sparringpartner en financieel adviseur. “Een bedrijf als het onze dient stevige investeringen te doen in materiaal en machines. Bovendien is een nauwkeurige administratie belangrijk om op elk moment te weten hoe we er financieel voor staan”, aldus Ton Rutten. Bij OOvB is dat besef sterk aanwezig.

Bron: OovB.nl

Reacties