OOvB presenteert Horeca Inspiratiesessie met als thema “Nieuwe kansen voor horecaondernemers”.

Foto:

OOvB adviseurs en accountants organiseert op maandagavond 3 december een Horeca Inspiratiesessie voor relaties en geïnteresseerde horecaondernemers, met als thema “Nieuwe kansen voor horecaondernemers”. Centraal op deze avond staat een presentatie van horeca-expert Ton Lenting. Hij gaat in op recente ontwikkelingen en kansen voor horecaondernemers.

Tijdens deze inspiratiesessie wordt ingegaan op een aantal trends en ontwikkelingen in de horecabranche. Zo zijn consumentenbestedingen in de horeca groeiend maar stellen consumenten steeds hogere eisen aan een avondje uit en blijken vooral vernieuwende concepten het goed te doen. OOvB adviseurs en accountants heeft horeca-expert Ton Lenting gevraagd om zijn kennis en tips op deze avond te delen.

Spreker Ton Lenting – Lenting & Partners
Ton Lenting traint en coacht ondernemers en medewerkers in de horecabranche.
De nadruk ligt hierbij op het midden- en klein bedrijf, horecabedrijven waar de ondernemer sterk betrokken is bij de gang van zaken op de werkvloer. Ton Lenting spreekt jaarlijks honderden ondernemers, analyseert en beoordeelt voortdurend plannen en cijfers, voor onder meer Misset Horeca.

Programma
9.30 uur      Ontvangst
20.00 uur      Aanvang en opening door Ferdie Renkens van OOvB
20.10 uur      Presentatie door Ton Lenting
21.30 uur      Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Locatie
Van der Valk Hotel Cuijk

Deelname aan deze OOvB Inspiratieavond is gratis. Inschrijven is verplicht maar heel eenvoudig via www.oovb.nl

 

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan wij, met een team van acht vennoten en in totaal zo’n 90 professionals, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, corporate finance en personeel & organisatie.

Reacties