OOvB adviseurs en accountants presenteert OOvB Ondernemerssessie met als thema “Krappe arbeidsmarkt en tóch groeien?”

Foto:

OOvB adviseurs en accountants organiseert op donderdagavond 13 december een OOvB Ondernemerssessie voor relaties en geïnteresseerde ondernemers, met als thema “Krappe arbeidsmarkt en toch groeien?”.

Een thema dat erg actueel is vanwege het enorme tekort aan goede arbeidskrachten. Vooral ondernemers met groeiplannen ervaren de uitdagingen die gepaard gaan met een tekort aan medewerkers. De OOvB Ondernemerssessie vindt plaats op donderdagavond 13 december bij The Duke in Nistelrode. Aanvangstijd is 19.30 uur.

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie worden een aantal trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt belicht en wordt ingegaan op de mogelijkheden die ondernemers hebben om de juiste medewerkers te werven, te behouden en zich te ontwikkelen. Tevens zullen Koos Spierings, directeur van Spierings Mobile Cranes, en Jos van Doren, directeur van Van Doren Engineers, hun ervaringen delen over werving en behoud van medewerkers.

 

Spierings Mobile Cranes B.V is een begrip in de wereld van bouw en constructie. Met ruim 340 medewerkers worden de meest innovatieve mobiele torenkranen ontwikkeld en geproduceerd. Om aan de wereldwijde vraag te kunnen voldoen is Spierings Mobile Cranes B.V continu op zoek naar geschikte medewerkers. Daarvoor worden creatieve manieren ingezet. Koos Spierings – DGA en commercieel directeur – vertelt er over tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Van Doren Engineers is uitgegroeid tot een internationale technische installateur voor de industrie. Inmiddels telt het bedrijf ruim 300 medewerkers. Door de snelle technische ontwikkelingen worden hoge eisen gesteld aan het kennisniveau van de Van Doren ingenieurs. Hoe Jos van Doren – CEO – hiermee omgaat vertelt hij tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Programma
19.30 uur      Ontvangst
20.00 uur      Aanvang en opening door Jeroen van Boekel
20.15 uur      Ondernemersverhalen Koos Spierings en Jos van Doren
21.30 uur      Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Locatie
The Duke Golf & Country club Nistelrode (Slotenseweg 11, 5388 RC Nistelrode)

Deelname aan deze OOvB Inspiratieavond is gratis. Inschrijven is verplicht maar heel eenvoudig via www.oovb.nl

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan wij, met een team van acht vennoten en in totaal zo’n 90 professionals, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, corporate finance en personeel & organisatie.

Reacties