Voor de Kerst de messen laten slijpen bij Hoop Keukengemak in Wijchen

Foto:

Let op nog twee weken tot Kerst. Wat ga jij koken voor het kerstdiner? Heb je ook het juiste gereedschap in huis? Hoop Keukengemak zorgt voor scherpe messen.

Er was een tijd dat rondtrekkende messenslijpers bij jou aan huis komen, helaas moet je tegenwoordig oppassen voor charlatans… Daarom werkt kookwinkel Hoop Keukengemak in Wijchen al ruim 10 jaar met de Hollandse SlijpService van familie Passieux in Goes. Ruim 200 jaar in het slijpersvak en nu o.l.v. de jongere generatie Passieux uitgegroeid tot een professionele SlijpService met veel kookwinkels en mooie horeca bedrijven als vaste klant. Zij slijpen vakkundig messen, scharen, bestekmessen etc.

Botte messen kun je nog bij Hoop Keukengemak t/m uiterlijk donderdag 13 december inleveren voor de slijpservice (o.a. koksmes €0,57 per cm lemmetlengte). Woensdag 19 december, dus ruim voor Kerst, klaar!

Verwen jezelf met een mooi scherp koksmes deze feestdagen, dat verhoogt duidelijk het kookplezier.Zo wordt koken dan ook een feestje! Bezoek Hoop Keukengemak in Wijchen voor de SlijpService of voor advies over nieuwe koksmessen….

Tip
Koksmessen van staal met een hogere hardheid blijven langer scherp, bijvoorbeeld Wusthof hardheid 57-58 Rockwell, Global hardheid 58 Rockwell. Thuis hou je een koksmes scherp door het ‘glad strijken’ met een aanzetstaal en na een aantal jaren (of eerder, afhankelijk van gebruik) laat je de hoek van de snede weer aanscherpen door een professional.

Kookwinkel Hoop Keukengemak is gevestigd aan de Spoorstraat 39A in Wijchen.

Reacties