Rosmalen Groep overgenomen door Wessels

Foto: rosmalengroep.nl

Wessels Bouwgroep uit Lichtenvoorde heeft dakbedekkings- en installatiebedrijf Rosmalen Groep uit Wijchen overgenomen. Rosmalen Groep zal als zelfstandig bedrijfsonderdeel voortbestaan waarbij, ondanks nauwe samenwerking met de onderdelen uit Wessels Bouwgroep, de zelfstandigheid en het ondernemerschap centraal blijven staan. “Ik ben erg enthousiast over de kansen en mogelijkheden die deze overname biedt voor onze klanten en werknemers”, zegt Joost Rosmalen, algemeen directeur van de Rosmalen Groep.

De overname past volgens het aannemingsbedrijf uit de Achterhoek binnen de strategische doelstelling om zijn positie als toonaangevende partner in de bouw verder te ontwikkelen. Wessels Bouwgroep is een specialistisch aannemersbedrijf dat zich vooral toelegt op het (af)bouwen van de buitenschil.

Structuur onveranderd

Rosmalen Groep, actief sinds 1984, is een landelijk opererend dakbedekking-, installatie- en onderhoudsbedrijf met vestigingen in Wijchen en Dordrecht. De structuur van Rosmalen Groep blijft ook onveranderd. De drie dochtermaatschappijen Fewiro B.V. uit Wijchen, Installatiebedrijf Rosmalen B.V. en Rosmalen Dakbedekkingen B.V. blijven in hun huidige vorm gehandhaafd.

Familiebedrijf

Joost Rosmalen blijft aan als algemeen directeur van Rosmalen Groep en zal toetreden tot het managementteam van Wessels Bouwgroep: “De chemie met Wessels Bouwgroep en haar mensen is erg goed. Dit waren voor ons erg belangrijke overwegingen bij de keuze over waar we ons mooie familiebedrijf zouden onderbrengen.”

Vlakke daken

Met de toevoeging van Rosmalen Groep vergroot Wessels Bouwgroep haar kennis op het gebied van aanleg en onderhoud van vlakke daken aanzienlijk. “Door deze overname zijn we nog meer in staat onze klanten te ondersteunen op het gebied van dakgerelateerde werkzaamheden en vraagstukken. Hiermee kunnen we onze positie als all-round partner voor alle werkzaamheden rondom de buitenschil verder versterken”, zegt Erwin Wessels, algemeen directeur en mede-eigenaar van Wessels Bouwgroep.

Reacties