Advertorial | Dermatoloog Swinkels: ‘U kunt altijd snel terecht!’

Foto: Dermex

Als u een dermatologisch probleem heeft, dan heeft u het oordeel van een expert nodig. U kunt daarvoor sinds eind 2020 bij Dermex in Wijchen altijd snel terecht. Opvallend en voor u belangrijk: een consult of behandeling bij dit dermatologisch expertisecentrum wordt altijd vergoed door de basisverzekering! Ook als er geen contract is met uw zorgverzekeraar.

‘Graag wil ik de tijd kunnen nemen’

Quintus Swinkels werkt ruim 25 jaar binnen de dermatologie. Eerder werkte hij in twee ziekenhuizen. Sinds eind 2020 heeft hij een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) in Wijchen. Hier kan hij zelf bepalen hoe hij de patiëntenzorg inricht. Overvolle spreekuren in ziekenhuizen maakt dat patiënten zich niet gehoord voelen.

Dr. Quintus Swinkels. Foto: Dermex

“Graag wil ik de tijd kunnen nemen zodat de patiënt zich gehoord en gezien voelt”, vertelt dr. Swinkels. Ook wil hij met de meest moderne technologie werken om zijn patiënten het beste te bieden. Zijn missie is om hoogwaardige dermatologische zorg te bieden vanuit brede algemene kennis en langdurige ervaring.

Welke klachten?

De dermatologie omvat veel: alle aandoeningen van de huid, haren, slijmvliezen, spataderen, aambeien, maar ook allergische en seksueel overdraagbare aandoeningen. U kunt voor al deze klachten bij dr. Swinkels terecht. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en heeft veel ervaring met het behandelen van spataderen. Daarnaast ook in aandoeningen van de gekleurde huid en in haarziekten.

Een afspraak heeft u binnen 1 week

U kunt altijd snel terecht. “Als u bezorgd bent dan kunt u dezelfde week nog komen (indien u een verwijzing van uw huisarts heeft).

Behandeling bij Dermex kost niets meer dan bij andere ziekenhuizen

U betaalt hooguit uw eigen risico! Het maakt niet uit bij welke verzekering u zit. “Alles wat naast uw eigen risico niet vergoed wordt, hoeft u niet te betalen”, garandeert dr. Swinkels.

Deze tekst is aangeleverd door de adverteerder en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen