Uitje voor BeestenBenders bij zwembad De Meerval

Foto: BeestenBende

De BeestenBende viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan. In die tijd zijn al meer dan 15.000 jonge vrijwilligers op pad geweest om hun buurtjes schoner en leefbaarder te maken voor mens en dier. Ook Wijchen doet al een aantal jaar fanatiek mee. Om het jubileum te vieren gaan de Wijchense BeestenBenders op woensdag 22 mei zwemmen bij zwembad De Meerval.

Samen met basisschoolleerlingen in Wijchen komt De BeestenBende in actie voor de dieren in de buurt. Ondertussen zijn de BeestenBenders met hun afvalknijpers en opvallende hesjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dankzij al die energie die de scholieren in hun omgeving stoppen, mocht de organisatie begin dit jaar de Vakjury Award voor Duurzaamheid in ontvangst nemen (categorie Opruimen Lokaal).

Zwemfestijn

Bij zwembad De Meerval kunnen de BeestenBenders zich 22 mei tussen 15.45 en 18.00 uur uitleven in het water. Daarbij is professioneel toezicht aanwezig.

Om het zwemfestijn nog specialer te maken, zijn er allerlei leuke materialen die de kinderen kunnen gebruiken tijdens het zwemmen. Uiteraard krijgen de deelnemers na afloop een traktatie.

Speciale challenges

Het hele jaar door beleven de BeestenBende-teams allerlei avonturen. In dit jubileumjaar organiseert de organisatie vier ‘challenges’. Deelnemers strijden in hun eigen teams voor  punten om kans te maken op de ‘BeestenBende 20 jaar Award’. Met als kers op de taart: de finale is tijdens de BeestenBende 20 jaar!-dagen in Burgers’ Zoo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen