Voor de tweede keer Seizoensmarkt in Hernen

Foto: Pixabay

Op het terrein van de Mijlpaal in Hernen wordt eind deze maand voor de tweede keer de kleinschalige Seizoensmarkt gehouden. Op vrijdag 28 juni zijn tussen 17.00 en 21.00 uur lokale aanbieders van seizoensgebonden producten aanwezig. tis.

Op deze avond komt het mooiste en het lekkerste uit de buurt samen. De aanbieders komen allemaal uit de directe omgeving.

Eigen druivensap

De Suikerbakker komt met taartjes, BerryBakt heeft ambachtelijk ijs. De Smoking Bastards komen met hun mobiele visrokerij. De Kleine Heerlijkheid is er met eigen druivensap. Bankhoeve Vlees verkoopt varkensvlees en Els Klarenbeek is aanwezig met zomerse boeketten.

Biologische champignons

Hans van Kerkhof van de Meulenhof en Bloemisterij-Kwekerij Gradussen komen met tuinplanten. De firma Edenoord heeft zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. De familie van Lokven brengt eieren naar de markt en Nesco heeft biologische champignons.

De Wijchense Molen is aanwezig met meelproducten. Annemarie Schreven komt met zelfgemaakte jam; familie Broekman levert de aardbeien en de kersen worden geleverd door de familie Janssen Bernts. Het Smeeske boomverzorging brengt ambachtelijke honing.

De Mijlpaal

De Mijlpaal aan het Tunnelpad 3 is open voor koffie of een drankje. Francesco is er met de Pizzabus en van Doornik Partyservice bakt hamburgers. Een tweemanscombo verzorgt de muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen