Mini Enduro Cup 2015 op Wijchense Berg

Op zaterdag 27 juni heeft MTB club Licht Verzet uit Nijmegen op de Wijchense Berg op Alverna een Enduro georganiseerd. Marciano Visser uit Wijchen werd vijfde.

Enduro is een mountainbike race met een combinatie van een normale MTB crosscountry route en enkele proeven met diverse downhill- en klimelementen. De rijder die de snelste totaaltijd in de met 5 technische special stages proeven weet te realiseren, wint de wedstrijd. Deelnemers starten op hun starttijd en rijden vijf proeven waarin de tijd wordt geregistreerd. Tussen de proeven ligt een verplichte route die rustig rijdend te doen is en leidt naar de start van de volgende proef. Daar wordt op tijdschema binnen het voor hem/haar geldende tijdsblok de proef gestart.

De eerste winnaar bij de vrouwen werd Lot Kokkelink, met op de tweede plaats Iris ten Katen en op de derde plaats Belinda Abbing.
Bij de heren stond op de eerste plaats Daniël Prijkel, gevolgd door Bengt Bossaerts en op de derde plaats Ewart van der Putten.
De Wijchense Marciano Visser eindigden op een mooie 5de plaats.Enduro Wijchense Berg Enduro Wijchense Berg Enduro Wijchense Berg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen